Вила за гости 'Приятели' – с.Изгрев

Начало

За с.Изгрев

Изгрев е тихо и спокойно селце, разположено в подножието на Национален природен парк „Странджа“ и само на 5 км. от морския бряг и най- хубавите плажове и живописни заливи на Южното черноморие. В Изгрев ще усетите прегръдката на планинския климат, а близостта на плажовете, ще бъде още едно предимство и удобство за вашата лятна почивка.

Вила Приятели

Във вила „Приятели“ вие ще бъдете далеч от туристическата и ваканционна суматоха. Тук ще може да редувате приятни разходки сред девствената природа на Странджа със слънчеви бани на златистия пясък в близките морски курорти – Царево, Лозенец, Китен, Приморско.
Вила Приятели разполага с всички необходими условия и удобства, за да предложи пълноценна почивка за едно семейство в домашна обстановка и уют.

Разполага с напълно обзаведена и оборудвана кухня с посуда и прибори; хладилник; пералня; готварска и микровълнова печка; кафе машина; тостер; газов котлон; ютия. Всекидневната е с мека мебел и телевизор със сателитна телевизия. Диванът е разтегателен и може да бъде използван като легло за двама души.

Нашата галерия

С какво разполагаме

Кухня

Напълно оборудвана кухня с посуда и прибори

Телевизор

Със сателитна телевизия

Wi-Fi

Безплатен Wi-Fi в цялата къща

Паркинг

Разполагаме със собствен паркинг за 2 автомобила

Барбекю

Пералня

Колела

Двор